pellegrini

– Jeg er City-fan, så jeg var ikke veldig trist over det som skjedde

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld kommer en gammel kjenning til Old Trafford når den tidligere Manchester City- og West Ham-manageren Manuel Pellegrini kommer på besøk med sitt Real Betis.

På onsdagens pressekonferanse fikk Pellegrini ikke så overraskende spørsmål om Uniteds kollaps mot Liverpool i helga, og som tidligere City-sjef så var han ikke altfor lei seg over å se sin tidligere rival gå på en brutal smell.

– Det var utrolig. Jeg så de første 45 minuttene, fordi etter det skulle vi spille mot Real Madrid, så jeg kunne ikke se på da Liverpool scoret de andre seks målene. Men jeg forstår selvfølgelig hva som vil skje med Manchester United nå (en reaksjon).

– Men jeg er Manchester City-fan, så jeg var ikke veldig trist over det som skjedde.

Manchester City v Manchester United - Premier League
TIDLIGERE MANCHESTER CITY-MANAGER: Manuel Pellegrini ledet City mellom 2013 og 2016.

Pellegrini er uansett forberedt på å møte et lag som har vært i storform de siste månedene.

– Vi kan ikke i ett sekund tenke at vi skal spille mot et lag som tapte 7-0. Vi skal spille mot Manchester United som har vunnet 19 på de siste 21 (hjemmekampene).

– Jeg tror ikke de vil spille med den forrige kampen i tankene. De vil spille med det tankesettet om å kvalifisere seg for neste runde, sier Pellegrini.

Real Betis blir det tredje spanske laget United møter i Europa League denne sesongen, etter Real Sociedad og Barcelona.

Førstnevnte slo United 1-0 på Old Trafford i gruppespillet, noe som gir Pellegrini håp om å få med seg et resultat torsdag.

– Vi vet ikke hva de tenker om oss, men hvis Sociedad gjorde det her, så kan vi slå dem. Det er vanskelig å vite (hvordan de vil spille), men jeg er helt sikker på hvordan vi må spille for å gå videre.

Powered by Labrador CMS