pellegrini

– Vi skal prøve fra første minutt

Publisert Sist oppdatert

Med 4-1 til Manchester United på Old Trafford skal mye gå galt om det ikke blir avansement i Europa League på bekostning av Real Betis.

Betis-manager Manuel Pellegrini har imidlertid ikke gitt opp håpet om å snu det, selv om han erkjenner at det blir svært tøft.

– Det viktigste er å tro og være smarte hele veien, og tenke at det kan snu – med støtten fra supporterne våre og å være det samme Betis som alltid. Vi kommer til å prøve det sammen med fansen vår fra første minutt, sier Pellegrini på onsdagens pressekonferanse.

Å potensielt ryke ut mot United ser han uansett ikke på som det største nederlaget.

– Kravene vil alltid være store, og vi skal prøve fra første minutt. Det er ingen fiasko hvis vi ikke klarer det. Det er et lag med et budsjett som er sju ganger større.

Se Betis-troppen nederst i saken.

I kampen på Old Trafford hang Betis bra med en god stund og holdt rødtrøyene til 1-1 i den første omgangen.

Etter hvilen tok imidlertid United fullstendig over.

– Det var 55 minutter vi spilte bra, og på tre eller fire minutter scoret de to mål på oss. Vi må prøve å ikke gjøre samme feil som kostet oss de to målene, og gjenta det vi gjorde i første omgang, sier Pellegrini.

– Jeg er ikke enig i at spillerne våre ble slitne. Forskjellen var målene. Det fantastiske målet til Antony, og så det tredje etter corner, det avgjorde kampen. Det handlet mer om det mentale enn det fysiske.

– Du vet aldri hva som kan skje. Å spille på bortebane vil alltid være annerledes enn å spille hjemme. Vi vet at det er et stort lag, det blir vanskelig og vi har små muligheter. Men vi skal fra første minutt prøve å score mål.

Her er troppen til Betis mot United:

 

Powered by Labrador CMS