Lønner seg ikke å være dum

En Unitedsupporter er utestengt fra alle fotballarenaer i England, for de neste tre årene.

Publisert Sist oppdatert

Karl Henson fra Eccles kommer ikke til å få se mye fotball de neste årene. I allefall ikke fra tribuneplass. Han er nå nemlig blitt funnet skyldig i å ha kastet en røykgranat under fjorårssesongens siste kamp, borte mot West Bromwich.

De fleste ville vel synes at man fikk mer enn nok underholdning i det som var Sir Alex Fergusons siste kamp som United-manager. Kampen endte 5-5, etter at United hadde ledet 5-2.

Men for Henson var det ikke nok. I tillegg til utestengelsen, har 29-åringen fått en bot på rundt 3500kr og åtte ukers betinget fengsel. Rettsaken har pågått den siste uken, og det var liten tvil om at Henson kom til å bli dømt.

I et forsøk på å komme seg unna sa Henson, som var sin egen forsvarer, at han kun hadde plukket opp granaten etter at noen andre hadde kastet den, og at han holdt den over hodet sitt for å ikke bli brent på beina.

Juryen trengte ikke lang tid på å vurdere vitnemålet, da de fikk se videbevis, og vitnemål fra banemannskaper, som så en glisende Henson holde granaten over hodet, og kaster den ut mot banen.

 

Powered by Labrador CMS