– Forventer mye av meg selv

Shinji Kagawa er ikke mer enn halvfornøyd med egne prestasjoner i sin første sesong i United-trøya.

Publisert Sist oppdatert

Den japanske teknikeren var med å vinne Premier League-tittelen i sin første sesong på Old Trafford. Han noterte seg også for seks mål på 20 ligakamper, inkludert et nydelig hat-trick mot Norwich i mars.

Kagawa mener imidlertid at han har mer å gå på, og han ønsker nå å vise hva som virkelig bor i ham den kommende sesongen.

– Det var stort å vinne tittelen med United, og for min egen del ta min tredje ligatittel på rad, sier Kagawa, som vant to strake ligatitler med Borussia Dortmund før han kom til England, til Inside United.

– Men jeg føler at jeg fortsatt har en jobb å gjøre. Jeg vil si at jeg er halvveis fornøyd og halvveis misfornøyd med jobben jeg har gjort.

– Jeg ønsker å bli en bedre spiller år for år. Jeg forventer mye av meg selv, og jeg håper å kunne vise bevegeligheten, stilen og tilstedeværelsen min i større grad.

Kagawa i kampen mot Italia i Confederations Cup. Japan tapte 4-3, men Kagawa ble kåret til banens beste.
Kagawa i kampen mot Italia i Confederations Cup. Japan tapte 4-3, men Kagawa ble kåret til banens beste.

– Viktig å tro på seg selv

David Moyes har bekreftet at Kagawa møter resten av United-laget i Japan, foran kampen mot Yokohama F. Marinos 23. juli. Kagawa vet hva som skal til for å kunne nå de målene han setter for seg selv.

– Jeg mener det er veldig viktig å fortsette å jobbe både i hverdagen på trening og i kamper. Man må fortsette å øve. Men man må også ha en sterk vilje. Det er nøkkelen når man spiller i et fremmed land, spesielt for min del her i Europa.

– Det er viktig å tenke positivt og stå på. Se for seg at man har suksess, selv når det er tøft. Man må tro på seg selv. Hvis man ikke gjør det kan det gå galt både på og utenfor banen. Og man kan ikke nyte det.

– Å være positiv og tro på seg selv er viktig, ikke bare i fotball, men også når det kommer til å utvikle seg som person, avslutter japaneren.

Powered by Labrador CMS