Interesse for Henriquez

– Vi håper på svar fra klubben hans snart, sier Zaragoza-manager Paco Herrera.

Publisert Sist oppdatert

Angelo Henriquez kom til United fra Universidad de Chile i fjor sommer. 19-åringen fikk seks kamper for Uniteds U21-lag før han ble sendt på utlån til Wigan i januar. Der ble det åtte kamper og ett mål for spissen, hvorav fire av kampene var i Premier League.

Henriquez, som var en del av Chiles U20-lag som røk mot Ghana i kvartfinalen i sommerens VM-sluttspill, har ennå ikke debutert for Uniteds førstelag, men har allikevel tiltrukket seg interesse fra andre klubber. Lørdag fortalte Real Zaragoza-manager Paco Herrera at han ønsker seg Henriquez til klubben som rykket ned fra La Liga forrige sesong, og antyder at han allerede har gjort et fremstøt for å hente ham.

– Vi er veldig interesserte i Angelo Henqiquez, sier Herrera ifølge El Mercurio.

– Vi har fulgt ham, og vi håper å få et svar fra klubben hans snart. Han er en spiss som har masse tekniske kvaliteter, og han kan være en god signering.

Hvorvidt Herrera er interessert i å hente United-spissen på lån eller på permanent basis kommer ikke tydelig frem, men det vil overraske om United er villige til å selge unggutten etter kun én sesong i klubben. Et utlån, som kan gi Henriquez en mulighet til å få spilletid på førstelagsnivå, kan derimot fremstå som et langt mer interessant alternativ for David Moyes.

Powered by Labrador CMS