– Evra vil skjerpe seg nå!

Patrice Evra har høstet kritikk det siste året, men nå tror tidligere United-spiller, Viv Anderson at konkurransen fra Alexander Buttner får franskmannen til å skjerpe seg.

Publisert Sist oppdatert

Viv Anderson spilte for United fra 1987 til 1991. Han var Fergusons første signering, da han ble hentet fra Arsenal for 250 000 pund. Anderson er som så mange andre, under den oppfatningen at Evra ikke har spilt opp mot sitt beste det siste året, men han har troen på at den tidligere Monaco-forsvareren vil hente seg inn, og befeste sin posisjon som førstevalg på venstrebacken.

– Han må skjerpe seg, og jeg tror nærværet til Alex Buttner fra Vitesse Arnhem kommer til å tvinge det beste ut av Patrice igjen. Han vet at det er en annen kar som venter, dersom han ikke tar utfordringen nå. Pat er i en sårbar posisjon, men det er ikke noe skummelt over det, han må bare reagere, sa Anderson.

Anderson vet godt hvordan det er å bli skviset ut av laget, og håper at Evra ikke mister selvtilliten på grunn av kritikken. Da United kom til FA-Cup-finalen i 1990, valgte Ferguson å bruke Paul Ince på høyrebacken, til tross for at Ince var midtbanespiller. Da neste sesong startet, var Dennis Irwin hentet inn, og Anderson klarte aldri å spille seg inn i laget igjen, og forsvant gratis til Sheffield Wednesday i januar 1991.

– Det har ikke noe å si hvor gammel man er, eller hvor mye erfaring man har. Dersom du mister selvtilliten din, da har du problemer. Men, jeg er sikker på at Evra kommer tilbake.

Sitatene er hentet fra et intervju med Manchester Evening News.

Powered by Labrador CMS