Forventer kjøp i januar

Tidligere United-spiller Nicky Butt tror Alex Ferguson er langt mer tilbøyelig til å bruke sjekkheftet i januar enn det skotten selv gir uttrykk for..

Publisert Sist oppdatert

Alex Ferguson har flere ganger sagt at han ikke er på jakt etter forsterkninger når overgangsvinduet åpner i januar.

Senest forrige uke, etter Nemanja Vidics grufulle kneskade, benyttet Ferguson sin ukentlige pressekonferanse til å si at han var fornøyd med stallen og at den ikke trengte forsterkninger.
Ferguson vil i stedet, som så mange ganger før, gi yngre spillere mer tillit.
En av dem som tilhører Uniteds beste ungdomsgenerasjon gjennom tidene, Nicky Butt, tror imidlertid det vil komme forsterkninger.
– Alle lag kan forbedres, uansett hvem de er. Selv Barcelona kan forbedres, så jeg er sikker på at Sir Alex vil kjøpe spillere. Han har alltid som mål å forbedre stallen, sier Butt til Manutd.com.
Det er særlig midtbanespillere United til stadighet blir aet til, og det er ikke rart.
Tom Cleverley og Anderson spilte de fire første Premier League-kampene og så ut til å kunne bli den duoen Ferguson jaktet på.
Så kom skadeproblemene for Cleverley og stadige rokkeringer måtte til. Ferguson har ikke kunne mønstret de samme to sentrale midtbanespillerne i to kamper på rad siden Cleverley skade, men Butt er sikker på at Uniteds rutinerte manager finner en god løsning til andre halvdel av sesongen.
– Tidligere sesongen har vi sett hvem de fire-fem sterkeste på midtbanen har vært, men nå er konkurransen jevnere. Det er vanskeligere å komponere midtbanen, særlig med så mange skadeproblemer, sier Butt.
Powered by Labrador CMS