Vil ta ny Manchester-skalp

Mick McCarthy og Wolverhampton ønsker revansje for Carling Cup-exiten.

Publisert Sist oppdatert

Etter en rufsete sesongstart, tok Manchester United i går sin femte strake trepoenger da Bursaspor ble slått 3-0. Nå vendes fokuset mot det kommende Premier League-oppgjøret mot Wolverhampton.

De to lagene møttes på Old Trafford for bare åtte dager siden, og da var det Javier Hernandez’ sene scoring som sørget for 3-2-seier og avansement til Ligacupens kvartfinale. Lørdag kommer Mick McCarthys elever igjen på besøk til Old Trafford. Da er den irske manageren svært revansjesugen.

– Vi har spilt godt denne sesongen, men har ikke fått resultatene vi ønsker oss. Vi må bare fortsette, slår han fast overfor Sky Sports.

De bunnplasserte Ulvene tok skalpen på Manchester City med 2-1-seier i helgen, og er således fulle av selvtillit før møtet med Manchester United.

– Lørdagens resultat gjør at vi tar med stor tro på oss selv og har masse selvtillit, sier han.

Wolverhampton-manageren har imidlertid ikke statistikken på sin side før møtet med Sir Alex Ferguson. Møtene med De Røde Djevlene har nemlig kun endt med nederlag for iren.

Men den statistikken ser det ikke ut til at 51-åringen bryr seg om overhodet.

– Ærlig talt, hvorfor skulle vi ikke klare å ta poeng fra dem? spør iren.

Og svarer: – De så oss spille på lørdag, så de vet det ikke blir lett. Vi har frustrert Tottenham i 75 minutter, Chelsea i 80 minutter, City i helgen, og frustrerte United forrige tirsdag.

Powered by Labrador CMS