Fokuserer på egne kamper

Michael Carrick sier det er viktigere å fokusere på egne kamper, enn å telle poengene opp til toppen.

Publisert Sist oppdatert

Michael Carrick sier det ikke er noe poeng i å sutre over tabellsituasjonen, selv om United er åtte poeng unna Arsenal i toppen.

Tenker ikke på tabellen

Etter at Arsenal hadde slått Crystal Palace 2-0 før United startet sin kamp mot Stoke på lørdag, var det hele 11 poeng opp til London-laget, men Carrick sier at det er viktigere å fokusere på å få en rekke med gode resultater nå, enn å bare telle hvor langt det er opp.

– Det er ikke noe poeng i å fokusere på det. Vi vet hvilken situasjon vi er i, og vi kommer ikke til å sitte å tenke «hva om vi bare hadde…» Vi må konsentrere oss om de kommende kampene våre, og sørge for at vi får en rekke med seiere nå, så får vi se hvor det tar oss, sa Carrick.

Typisk United

Stemningen på Old Trafford var enorm da Wayne Rooney og Javier Hernandez sørget for at null poeng ble til tre i løpet av to minutter på lørdag. Seieren har i mange år vært typisk for United, og en del av det som har gitt klubben så stor suksess.

– Det er et karaktertrekk ved oss. Det var en viktig kamp å vinne, vi hadde ikke noe annet valg enn å finne en måte å gjøre det på. Vi kjempet og kjempet, så dukket Chicharito opp og sikret seieren.

 

Powered by Labrador CMS