Billigere turer som inkluderer fly

Supporterklubben har overtatt all reisevirksomhet, noe som gjør turene våre billigere.

Publisert Sist oppdatert

Foran årets sesong har Supporterklubben tatt over all reisevirksomhet selv, og intensjonen med å gjøre det var blant annet å kunne tilby våre medlemmer enda rimeligere reiser inkludert fly til Manchester og Old Trafford.

I fjor kostet vårt rimeligste alternativ for fly (kun utreise Oslo) og hotelltransfer, hotell i 3 døgn, kampbillett inkludert transport, reiseleder-assistanse og omvisning kr 6490,-. Dette gjaldt da per person, uansett hvor mange som delte rom, og uansett alder på de reisende.

Nå har vi tatt ut omvisning og transport til og fra kamp fra pakken, da vi er opptatt av at du skal betale for det du faktisk benytter deg av. Derfor tilbyr vi dette nå som tilleggsprodukter. Vi tilbyr også reduksjon i prisene for tredje- og fjerdeperson på et rom. Til flere av kampene tilbyr vi også direktefly til Manchester, både fra Stavanger og Bergen, i tillegg til Oslo.

Medlemsprisene for årets sesong er da for Flypakker fra kr 5690,- per person (basert på at to personer deler rom). Dersom tredje- og/eller fjerdemann skal ligge på samme rom, koster disse kr 4490,- (under 12 år), og kr 5090,- (over 12 år). For ikke-medlemmer kommer et tilleggsgebyr på kr 498,- uansett alder. P.S.: Dette kan unngås ved innmelding i Supporterklubben (fra kr 149,- for barn under 16 år og fra kr 199,- for voksne.

Sjekk ut mer informasjon om våre Flypakker her.

Her kan du melde deg inn i Supporterklubben.

Powered by Labrador CMS