Reservene knuste Oldham

REFERAT MED VIDEO: Adnan Januzaj (2) og Andreas Pereira (bildet) og Regan Poole sørget for utklassingssifre.

Bak lukkede dører tok Uniteds reservelag en knusende seier over Oldham.

Donald Love var nære å sende United i føringen tidlig etter at kombinasjoner mellom Adnan Januzaj og Joe Rothwell åpnet rom for Love som vikarierte en midtbanerolle i dagens kamp. Engelskmannen ble hindret av Oldham-keeper Cornell, men kun to minutter senere måtte han se seg slått da Andreas Pereira var nådeløst etter et svakt utspark fra keeperen.

Fire minutter etter 1-0-målet var United frempå igjen og Januzaj doblet ledelsen etter fint forarbeid før han like før pause scoret sitt andre og ga United en 3-0 ledelse til pause.

Kampens fjerde og siste scoring kom da Paddy McNair styrte Januzajs corner i bena til Regan Poole. Forsvarsspilleren fyrte av et skudd som Oldham bare nesten fikk stoppet. Oldham-forsvaret prøvde å klarere skuddet av mål-linjen, men assistentdommeren var klar på at hele ballen hadde vært inne.

De tre målscorerne var blant de elleve som startet denne kvartfinalen i Manchester Senior Cup, en kamp som ble spilt på Aon Training Complex.
At den ble spilt der, og ikke i Oldham, skyldes at klubben fra Boundary Park – som formelt sett hadde hjemmebane, ikke fant en passende arena å spille kampen på.

Også Paddy McNair, Regan Poole, Donald Love og Joe Riley, fire spillere som alle har vært innom førstelaget i den senere tid, spilte kampen fra start.

Siden oppgjøret var stengt for publikum, ble vi denne gang kun i stand til å komme med oppdateringer ved pause og etter kampslutt.

Klokken 21.30 norsk tid kan du se høydepunktene fra kampen på MUTV som du kan finne på TV2 Sumo. I videoen under ser du Januzajs første scoring.

Oldham 0-4 Manchester United

Manchester Senior Cup, kvartfinale
Aon Training Complex, 7. mars 2016, kl. 14.00

14. min.: 0-1 A.Pereira
17. min.: 0-2 Januzaj
44. min.: 0-3 Januzaj
77. min.: 0-4 Poole

Uniteds lag: Joel Pereira, Sadiq El Fitouri, Paddy McNair, Donald Love, Joe Riley; Regan Poole, Scott McTominay (Tyler Reid 71′), Andreas Pereira, Joe Rothwell (Tosin Kehinde 54′), Demetri Mitchell (Tyrrell Warren 56′), Adnan Januzaj.
Uben.innb: Dean Henderson, Charlie Scott.

OBS: Vi skrev opprinnelig at oppgjøret var semifinale i Lancashire Senior Cup, men dette skyldes vanvare – og trolig det faktum at de to klubbene også skal møtes i den cupen. Tid og sted er ennå ikke bestemt.