Reservene seiret i MSC-finalen

Et sterkt reservelag holdt unna for Bolton, og kan med 3-1-seieren krone seg med tittelen Manchester Senior Cup-mestere for 31. gang.

United-reservene tapte Premier Reserve League North-finalen mot Blackburn for en snau uke siden, men i dag ble sølvtøy på våre nest beste. Med blant andre Darren Fletcher, Rafael og Anders Lindegaard (bildet) i startelleveren var det et sterkt United som tok imot et Bolton-lag uten de store navnene på Old Trafford.

Nicky Ajose fikk kampens første skikkelige mulighet etter at Gabriel Obertan hadde vist muskler på kanten, men mannen som nylig returnerte fra utlån i Bury klarte ikke å treffe mellom stengene.

Han skulle imidlertid få sin revansje like etter halvtimen var spilt. Fletcher slo en herlig pasning i bakrommet, og Ajose gjorde ingen feil alene med keeper. Kort tid etter doblet Reece Brown ledelsen da han fikk drømmetreff på et frispark fra 30 meter, og med det gikk United til pause med tomålsledelse.

Forspranget stod seg lenge, men en fin volley fra Tom Eaves ti minutter før full tid sørget for redusering. Spenning var det allikevel ikke mer enn i seks minutter – Oliver Gill ble meid ned innenfor 16-meteren, og fra straffemerket var innbytter Davide Petrucci sikker i sin sak, ordnet 3-1 og sikret at United vant Manchester Senior Cup for 31. gang.

Kampfakta:

40. min.: 1-0 Nicky Ajose43. min.: 2-0 Reece Brown80. min.: 2-1 Tom Eaves86. min.: 3-1 Davide Petrucci (str)

United: Lindegaard, Rafael, Gill, R Brown, Wootton, James (Vermijl, 58.), Fletcher, Norwood, Ajose, Obertan (Petrucci, 82.), Brady (King, 58.)

Ubenyttede innbyttere: Devlin, Barmby