2015-16 - Tottenham - TV2

TV2 til stede under sesongens første kick-off!

Timer unna sesongens første spark på ballen

Publisert Sist oppdatert

Fredag ettermiddag var i overkant av 100 reisende samlet på Old Trafford til sesongens første kick-off med Supporterklubben. Med på lasset var TV2 med et eget reportasje-team, som i anledningen laget en egen sak til sesongen første ligakamp i Premier League. Kanalen har i tillegg flyttet studioet til Manchester og Old Trafford denne lørdagen, hvor de vil følge oppgjøret mot de liljehvite med argusøyne.

– Vi som supporterklubb har en god relasjon til TV2, som er klar over den omfattende tur- og reisevirksomheten vår gjennom flere tiår, sier Supporterklubbens daglige leder, Bernt Hjørnevik.

Kickoff Tottenham
Dagens heldigste på kick-off vant trøye med signaturene til Gordon Hill, Paddy Crerand, Stuart Pearson, Alan Gowling, Clayton Blackmore, Lee Martin og Gerry Daly.

Selve tilbudet om et kick-off eksklusivt for Supporterklubbens medlemmer var noe MUSCS startet med forrige sesong, og tilbakemeldingene har så langt vært svært gode.

– Tidligere hadde vi en sammenkomst søndag kveld, men de reisende ønsket gjerne at dette kom tidligere i turprogrammet. Med bakgrunn i dette tok vi kontakt med klubben, og viljen var stor fra Manchester Uniteds side for å få til en positiv opplevelse for de reisende fra Skandinavia allerede fredag ettermiddag, uttaler Jørgen Rangnes. Han har siden sommeren 2012 vært ansvarlig for Supporterklubbens turprogram, og legger til viktigheten av å gi de reisende gode opplevelser også utover selve kampen.

For TV2 sin reportasje fra Old Trafford, følg med under lørdagens sesongpremiere på kanalen.

Powered by Labrador CMS