Mandag kan alt avgjøres

Tottenham scoret tre mål ut av ingenting og senket Manchester City. Det betyr at United kan sikre ligagullet med tre poeng mot Aston Villa mandag.

City tok en oppskriftsmessig ledelse tidlig i oppgjøret etter et vakkert angrep som Samir Nasri avsluttet bak Hugo Lloris.

Spurs hang ikke med på notene og gjestene fra Manchester var nærmere både 2- og 3-0 enn Andres Villas Boas’ mannskap var utlikning.

Men fra det 75. til det 82. minutt skjedde det noe ikke en gang Spurs-fansen trodde kom til å skje.

Først utliknet Clint Dempsey. Fire minutter senere banket Jermain Defoe inn 2-1 med en herlig avslutning. Ytterligere tre minutter senere gjorde Gareth Bale ingen feil alene med keeper og ordnet 3-1.

Flere mål ble det ikke, og City-tapet gjør at United nå trenger kun tre poeng for å være sikret et 20. ligamesterskap.

Og mandag venter Aston Villa på Old Trafford..