– Visste Swansea hadde scoret

Wayne Rooney håper nå United kan beholde tabelltoppen ut sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United vant 2-0 mot West Bromwich etter til tider å ha utspilt Roy Hodgsons menn på Old Trafford søndag. Etter 82 minutter – på stillingen 2-0 og uten at det skjedde noe spesielt på Old Traffords grønne matte – begynte plutselig hjemmepublikumet å juble.

Grunnen var selvsagt at Swansea hadde tatt ledelsen mot Manchester City, noe som førte United opp på tabelltoppen. Wayne Rooney og resten av United-spillerne forstod hva som foregikk.

– Vi visste Swansea hadde scoret, sier Wayne Rooney til MUTV etter kampslutt. – Vi visste ikke om det var 1-0 eller 2-0, men vi visste at de hadde scoret

– Vi måtte bare være fokuserte og sørge for å fortsette å spille bra til kampen vår var over.

Nå håper søndagens tomålsscorer at United kan klamre seg fast til toppen ut sesongen.

– Det er fortsatt lenge igjen, men det er fint å være på toppen av tabellen og se nedover. Forhåpentligvis kan vi holde oss der oppe nå. Det er der man ønsker å være og det er der man ønsker å avslutte. Det er fint å være der nå. Jeg synes ikke vi har fått den anerkjennelse vi fortjener de siste månedene.

– Greit nok, formen vår i Europa har vært skuffende. Men i Premier League har vi hatt veldig tøffe kamper og spilt mot mange av de store lagene. Enkelte ganger har vi ikke spilt på vårt beste, men vi har vunnet.

– Laget skal ha skryt for den harde jobben og viljen vi har vist for å samle disse poengene. Jeg synes vi leder tabellen fullt fortjent.

Powered by Labrador CMS