– Vi nærmer oss

Manicni mener City kan være på Uniteds nivå allerede neste sesong, og tror alt kan skje i FA-cupens semifinale.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United og Manchester City trakk hverandre i semifinalen i FA-cupen – en kamp som spilles på Wembley helgen 16.-17. april. De lyseblå ligger for øyeblikket på en tredjeplass i Premier League, sju poeng bak United, og Roberto Mancini mener klubben nærmer seg Uniteds nivå.

– Vi har forbedret oss mye det siste året, og hver gang vi har møtt United har vi vært på nivå med de, sier Mancini.

– De har kanskje vunnet mange trofeer og gjort dette i lang tid, men jeg føler vi er veldig nær dem, og kanskje vi neste år kan være på samme nivå med United, Chelsea og Arsenal.

– Men det er viktig at vi spiller godt hver gang vi møter dem.

Mancini mener at alt kan skje i semifinalen, og trekker frem Wayne Rooneys vanvittige brassemål i Premier League-oppgjøret mellom lagene på Old Trafford som et eksempel på dette.

– Det er slike hendelser som gjør fotballen så flott. Man kan spille godt og fortjene å vinne, og så scorer plutselig en fantastisk spiller som Rooney et fantastisk mål.

– Det er grunnen til at hva som helst kan skje i denne semifinalen, konkluderer Mancini.

Fotnote: Dette er første gang på tolv år City skal spille på Wembley. Sist gang var da de slo Gillingham i play-off-finalen om opprykk til det som idag heter Championship. Bolton og Stoke møtes i den andre semifinalen i FA-cupen.

Kilde: Manchester Evening News

Powered by Labrador CMS