– United er bedre enn oss

Roberto Mancini innrømmer at Manchester City fortsatt er lillebror.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har bare vært i toppen i to år, mens United har spilt kamper som dette i 20 år. De har vunnet alt som kan vinnes de siste 15 årene, og vi kan ikke overta hegemoniet i løpet av bare to eller tre år. Det tar lenger tid enn det. Så ja, United er bedre enn oss per nå, sa City-manageren på fredagens pressekonferanse, ifølge Sky Sports.

City gikk seirende ut av begge Manchester-derbyene foregående sesong. Likevel holder den italienske manageren United som favoritter til å ta med seg tre poeng hjem fra Etihad på søndag.

Dét hadde vært et katastrofalt utfall for de regjerende ligamesterne.

– Ja, for de har allerede opparbeidet seg et forsprang. Vi er tre poeng bak, og har rett og slett ikke råd til å tape, fortsatte Mancini – med en særdeles alvorlig mine.

Nøkkelspillere ute

Mens Sir Alex Ferguson i hvert fall må klare seg uten Nani, Antonio Valencia, Nemanja Vidic, og sannsynligvis også Tom Cleverley, hersker det tvil om David Silva, James Milner og Gael Clichy blir klare for de lyseblå.

– Vi skal prøve å få David (Silva) klar til kamp, men det er risikosport å kaste ham inn i det. Kampene kommer på løpende bånd i desember, og det er viktig at alle er friske og raske.

Live

Kampen mellom Manchester City og Manchester United har avspark klokken 14.30 skandinavisk tid på søndag. Oppgjøret sendes direkte på TV2 PL1, ViaFot (SE), 6’eren (DK).

Du kan også følge kampen via liveoppdateringer her på United.no.

Powered by Labrador CMS