– Må vinne alle gjenstående kamper

– Hvis ikke er løpet kjørt, spår Manchester City-manager Roberto Mancini.

Publisert Sist oppdatert

Den lyseblå naboen hadde en solid tabelledelse langt og lenge, men en liten formdupp, og vips – så måtte milliardmannskapet plutselig se seg forbigått av Manchester United, som står med syv strake seiere og en poengfangst pålydende 31 av 33 mulige på sine elleve siste kamper.

Nå tror Roberto Mancini at hans eget lag rett og slett er nødt til å vinne sine syv resterende kamper dersom Sir Alex Fergusons titteljagende gutter skal tuktes helt på målstreken.

– Etter at vi snublet mot Sunderland, ba jeg spillerne om å ha tro på seg selv. Jeg minnet dem på at det fortsatt er 21 poeng å spille om, sier den italienske manageren i et intervju med Sky Sports.

Han har funnet fram penn og papir og regnet seg frem til en poengsum som han tror vil holde.

– Ja, jeg tror 92 poeng vil være nok til å vinne tittelen, sier han og legger til: – Det er viktig at vi kommer til kampen mot Manchester United og kun ligger ett eller to poeng bak. Eller kanskje vi til og med kan ligge foran dem, sier han drømmende.

Den skjerfprydede manageren frykter imidlertid at toget allerede har forlatt perrongen.

– Det ser vanskelig ut, ja – jeg tviler nemlig på om Manchester United roter bort seks poeng. Men, samtidig er det viktig at vi går rundt og har tro på at det kan skje. Vi må vise styrke – alltid, uansett.

– Og til fansen: Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne tittelen, forsikrer han.

Powered by Labrador CMS