– Gjør ikke den samme feilen

Uwe Rösler er bombesikker på at United ror ligagullet i land.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har allerede vunnet Premier League, skal man tro Uwe Rösler.

Den tidligere Manchester City-spissen har ingen tro på at det tidligere laget hans henter igjen forspranget United har skaffet seg. Han mener forrige helgs resultater var kroken på døra for de blå fra Manchester.

– Etter tapet mot Southampton, og med Uniteds seier mot Everton, er ligaen avgjort, sier Rösler til Goal.com

– De mister ikke ledelsen slik de gjorde i fjor. City spiller ikke slik de gjorde i fjor, da de slapp inn færre mål og virket mer stabile.

Brentford-manageren frykter dog ikke for Champions League-plassen.

– Men det er ingen fare for kvalifiseringen til Champions League.

Rösler er skuffet over det Mancinis menn har prestert i Europa.

– For å være ærlig, Champions League var en skuffelse. Spillerne og manageren har nok erfaring, men det har ikke klubben. Gruppen var hard, men det var skuffende at de ikke engang klarte å nå Europa League.

Med svake prestasjoner stilles det som alltid spørsmålstegn rundt managerens stilling. Michael Laudrup har de siste dagene blitt nevnt som en mulig erstatter om Roberto Mancini må forlate sjefsstolen.

Også Rösler har blitt nevnt som en potensiell City-manager, men dette er urealistisk på det nåværende tidspunkt ifølge hovedpersonen selv.

– I øyeblikket er det urealistisk. Kun de tre-fire beste managerne i verden er kandidater til å lede City. Det er fortsatt en lang vei å gå.

Röslers Brentford spiller omkampen mot Chelsea på Stamford Bridge søndag formiddag.

Powered by Labrador CMS