– «Mind games» nytter ikk

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez har advart Manchester City-manager Roberto Mancini med at han ikke kan få overtaket på United gjennom ordkrig.

Publisert Sist oppdatert

Rafael Benitez har selv opplevd å være i jevn tittelkamp mot Manchester United. På en pressekonferanse listet han opp mange «fakta» om hvordan United fikk hjelp fra dommerne, slik som Patrick Vieira nå har gjort, og i kampene som fulgte slet Liverpool. Nå advarer han Roberto Mancini fra å gå i den samme fellen.

– Som manager må du konsentrere deg om laget ditt – ikke om ordkrigen. Når man har mange utenlandske spillere leser de som regel avisene, så de legger ikke merke til det engang, sier Benitez til SportingLife.

– Jeg tror ikke mind games er viktig eller at det utgjør en forskjell. Det eneste måten man kan få et overtak på motstanderen er ved å ha et bedre lag.

Benitez mener også at media og supportere overdriver betydningen av ordkrigen:

– Folk snakker om ordkrigen mellom United og City. Begge lag er gode og hvis City vinner sin neste kamp 5-0 vil folk si at Mancini ikke blir påvirket av ordkrigen, mens hvis de taper vil de samme si at det er på grunn av det, sier Benitez.

Powered by Labrador CMS