– United tar tittelen

Phil Neville tror City blir Uniteds tøffeste utfordrer i kampen om seriegullet.

Publisert Sist oppdatert

De ble nummer tre og seks forrige sesong, og hadde hele 15 og 24 poeng til seriemester Chelsea. Likevel tror Phil Neville det er City og United som kommer til å kjempe om Premier League-tittelen i sesongen 2017-18.

Kanskje grunnet det som har skjedd i løpet av sommeren?

Mens José Mourinho har fått inn tre av fire ønskede signeringer i Victor Lindelöf, Romelu Lukaku og Nemanja Matic, har de bråkete naboene også slått på stortromma.

Benjamin Mendy, Kyle Walker, Bernardo Silva, Ederson, Danilo og Douglas Luiz er hentet inn til en total verdi av over 200 millioner pund.

Den tidligere United- og Everton-spilleren tror imidlertid det er de røde djevlene som kommer til å trekke det lengste strået kommende sesong.

– De to Manchester-klubbene kommer til å kjempe om ligaen, men grunnet Mourinhos historie med å vinne titler i sin andre sesong, og spillerne de har kjøpt, går jeg for United, sier Neville til premierleague.com

Saken fortsetter under bildet. 

FLERE TROFÉKYSS? Kysser han PL-troféet i mai 2018?

Lukaku kan skyte United til topps

I intervjuet sier yngstebror Neville at han tror toppscorerkampen vil stå mellom Romelu Lukaku og Harry Kane, mens Jordan Pickford fort kan få en stor sesong i Everton.

40-åringen sier også City-nyervervelsen Bernardo Silva er en fantastisk spiller, og sier det skal bli interessant å se hva han og Leroy Sane kan gjøre på vingene for byrivalen.

Beste kjøp?

– Jeg kommer til å følge med på Swanseas Roque Mesa fra Las Palmas. Det vil bli interessant å se om han kan finne seg til rette i Premier League. Sandro Ramirez for fem millioner pund er et kupp, men også han er nødt til å finne seg til rette fort.

– Lukaku kommer til å få mange sjanser, og hvis han setter dem, vinner United ligaen!

Hvem tror du blir Uniteds tøffeste konkurrent i kampen om ligagullet? Får vi en reprise av perioden 2011-13, da Manchester-klubbene dominerte Premier League?

Powered by Labrador CMS