– Betyr mye for begge lag

Mike Phelan forteller til United.no at de røde har det som skal til for å slå Manchester City på søndag.

Publisert Sist oppdatert

Søndag klokken 14.00 (skandinavisk tid) er det klart for avspark i kampen mellom de to Manchester-lagene i FA-cupens tredje runde. Avansement, ære, stolthet og et psykologisk overtak for resten av sesongen står på spill på Etihad Stadium når de røde og de lyseblå barker sammen.

Supporterklubbens Lars Morten Olsen traff Mike Phelan på Carrington fredag, og snakket med assistenttreneren om søndagens kamp.

Manchester Eventing News mener at et derby aldri har betydd så mye for de røde. Er det slik du også ser på det?

– Jeg mener kampen betyr mye for begge lag, ikke bare for oss, sier Mike Phelan eksklusivt til United.no.

– Det er alltid en interessant kamp mellom Man City og Man United, spesielt med tanke på hvordan ting har utviklet seg mellom klubbene.

– Det er en nok en kamp som interesserer supporterne, og det er også en type kamp vi har blitt vant til opp gjennom årene. Stor kamp – stor utfordring, og utfordring er den samme som den alltid har vært: å vinne kampen.

Hvordan kan vi slå dem?

– Gjennom å spille godt, gjennom å score mer mål enn dem. Vi har helt klart kvalitetene som skal til for å vinne kampen, mener Phelan.

Avspark Manchester United – Manchester City er søndag klokken 14.00 (skandinavisk tid), og du kan se kampen på Viasat Fotball. Du kan også følge kampen via liveoppdateringer på United.no.

Dette er kun et utdrag av et lengre intervju. Hele det eksklusive intervjuet med Uniteds assistentmanager kommer i neste nummer av United-Supporteren.

Powered by Labrador CMS