– Enkle forhandlinger

Mikael Silvestre skal ha vært så nær en overgang til Manchester City som vel mulig, da Arsenal i siste liten dukket opp og reddet ham fra et liv på CoM.

Publisert Sist oppdatert

Han var kommet halvveis i den obligatoriske medisinske testen, og Silvestre var i ferd med å sluttføre forhandlingene med City, da han plutselig fikk høre om interessen fra Arsenal. Dermed var det ikke så mye mer å forhandle med de lyseblå om. I ånden var nemlig franskmannen på vei til London allerede.

Deretter gikk alt med lynets hastighet, og det til tross for at klimaet mellom United og Arsenal ikke er kjent for å være det beste. Ifølge Arsenal-manager Arsene Wenger, forløp forhandlingene helt uten problemer.

"Hvor enkelt er det å gjøre forretninger med Manchester United? Enkelt. Og vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss ham (Silvestre)," sier han til Setanta Sports.

"Når de først hadde sagt at han kunne gå for den og den prisen – og uten noen forbehold, var det ikke mulig å stoppe ham.

"Han er 31 år, en alder som for en spiss anses som forholdsvis grei. For en midtstopper derimot, er det en fin alder. Midtstoppere kan uten problemer spille på øverste nivå til de er 34," gliser Wenger, vel tilfreds med gjennomføringen av onsdagens lynaksjon.

Powered by Labrador CMS