– Hjernen koblet ut

Michael Owen forteller om scoringen mot City ifjor, og avslører at hans raskeste spurt i kampen kom da han feiret seiersmålet!

Publisert Sist oppdatert

Det er igjen duket for byderby i Manchester i ettermiddag. I fjorårets kamp ble Michael Owen den store helten da han scoret 4-3-målet som avgjorde kampen nesten seks minutter på overtid.

Owen beskriver i et intervju med ManUtd.com følelsen han hadde etter at han hadde satt ballen forbi Shay Given og i mål

– Å score vinnermålet i derbyet forrige sesong var et av de øyeblikkene hvor adrenalinet tar over og man kobler helt ut, forteller Michael Owen.

– Man må vente til man kommer hjem og ser reprisen før man ser hvordan man reagerer. Hjernen kobler ut og man gjør alt på instinkt. Jeg hadde ikke noen anelse om hvordan jeg feiret eller hvem jeg feiret med.

Han kan også avsløre en morsom fun-fact i forbindelse med feiringen av målet som sendte Old Trafford til himmels 20. september 2009.

– Jeg så på Prozone-statistikken min dagen etter kampen – den forteller hvor mange pasninger man har slått, hvor langt man har løpt og registrerer alle spurtene man tar i løpet av en kamp.

– Min raskeste spurt den kampen var faktisk da jeg feiret scoringen. Jeg vet ikke om det er noe å være stolt av, men jeg synes det var ganske morsomt! Det må ha vært adrenalinet.., avslutter Owen.

Powered by Labrador CMS