Sikker på å slå United

– Det er det viktigste for Citys supportere, sier de lyseblås nye boss Manuel Pellegrini.

Publisert Sist oppdatert

Manuel Pellegrini er mannen Manchester Citys supportere håper skal lede de lyseblå til nye tiumfer etter at Roberto Mancini fikk sparken i vår. Chileneren mener Premier League er en tøff liga, og er klar over at han har mange utfordrere i kampen om tittelen.

– Jeg er sikker på at Moyes kommer til å gjøre det veldig bra, og Mourinho vet allerede alt om Premier League, sier Pellegrini ifølge The Telegraph.

– Jeg tror det kommer til å bli en veldig sterk Premier League, med fem-seks lag som vil forsøke å vinne tittelen.

– Jeg mener Manchester United, Chelsea, Arsenal og Tottenham, og kanskje enda et lag alltid forsøker å vinne ligaen. Det blir ikke noe enklere enn tidligere, men vi skal forsøke å vinne.

Artikkelen fortsetter under bildet.

– Viktigst å slå United

City vant ligatittelen rett foran nesa på United i siste sekund av 2011/12-sesongen, før United tok den tilbake forrige sesong. Pellegrini går hardt ut når han snakker om hvordan han ser for seg styrkeforholdet mellom de to Manchester-klubbene i årene som kommer.

– Det viktigste for City-fansen er å slå United, og jeg er sikker på at vi kommer foran United allerede kommende sesong – og i årene fremover.

– Jeg har møtt United to ganger med Villarreal i Champions League, i 2006 og 2009, og begge gangene kvalifiserte vi oss for åttendedelsfinalene, noe de ikke greide, avslutter en selvsikker Pellegrini.

Så er spørsmålet om Pellegrini er like bråkjekk når han blir minnet på at Villarreal og United møttes i 2008, ikke 2009, og at de røde vant gruppen, gikk videre og senere gikk helt til finalen i turneringen. Villarreal og Pellegrini på sin side røk 1-4 mot Arsenal i kvartfinalen.

Powered by Labrador CMS