Spillerbørsen: – Bør beholde plassen på laget

I en forestilling som minnet mest av alt om en oppkjøringskamp var det Donny van de Beek som markerte seg med flest plusser.

Publisert Sist oppdatert

Dean Henderson – 7
Ole Gunnar Solskjærs tolvte debutant holder nullen i sin første kamp for klubben. Har en kjemperedning i sluttminuttene. Større utfordringer enn Kenilworth Road venter.

DEBUTANTEN DEAN: Dean Henderson spilte sin første kamp for United mot Luton.

Aaron Wan-Bissaka – 6.5
Ligacupkampen var som en oppkjøringskamp å regne for Wan-Bissaka og flere av de andre. Får beskjed av Solskjær om å angripe oftere underveis. Grei gjennomkjøring.

Harry Maguire – 6.5
Kapteinen spilte 55 kamper forrige sesong og var den eneste fra Palace-kampen som startet mot Luton. Bringer autoritet og kontroll.

Eric Bailly – 6.5
Kan utfordre Victor Lindelöf for alvor om han holder seg skadefri. Kommer greit fra det i sin første opptreden – uten at motstanden er voldsom.

Brandon Williams – 6.5
«Hopp og sprett og tjo og hei og fire kvister deler seg» – det går unna med 20-åringen på godt og vondt. Mister ballen med et par rustne touch tidlig i kampen, men bidrar med positivt fortegn offensivt etter hvert og skaffer straffesparket som gir 1-0.

Fred – 6
Markerer seg verken den ene eller den andre veien. Avhengig av å finne rytme og tempo med ballen i beina.

Nemanja Matic – 6.5
Gjør det han skal gjøre. Dytter ballen fra sone til sone og skjermer forsvarsfireren.

Juan Mata – 7
Scorer sitt 49. United-mål fra straffemerket. Har en fot med i spillet når United en sjelden gang klarer å angripe med tempo. Kan bli en viktig joker for Solskjær i en sesong med tett kampprogram.

MATADOR: Juan Mata i aksjon mot Luton.

Donny van de Beek – 7
Lovende tendenser. Nær scoring også i sin andre kamp. Solide basisferdigheter og smarte løp gjør Van de Beek til en anvendelig og effektiv link-up-spiller. Tenker raskt med ballen i beina. Bør beholde plassen på laget mot Brighton.

NYTT FJES: Donny van de Beek startet sin første United-kamp i ligacupen.

Jesse Lingard – 6.5
Bidrar med energi, tempo og masse vilje. Kommer til to-tre målsjanser. Veien til førstelaget er nok likevel lang for den Spurs-aktuelle 27-åringen.

Odion Ighalo – 5
Lite involvert på topp. Virker avhengig av å bli spilt god. Startet oppkjøringskampen mot Aston Villa, men trenger nok ytterligere matching.

Mason Greenwood og Marcus Rashford scoret begge som innbyttere, men spilte ikke lenge nok til å få karakter. Det gjorde heller ikke Bruno Fernandes.

Powered by Labrador CMS