– Vi måtte jobbe hardt for seieren

Ole Gunnar Solskjær kommer også med oppdateringer rundt Chris Smalling etter 3-0-seieren over Luton tirsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

United er videre til 4. runde av ligacupen, men det var ikke knirkefritt. Det erkjenner også Ole Gunnar Solskjær etter tirsdagens kamp mot Luton:

– Vi måtte jobbe hardt for seieren, men det er hva vi trenger. Vi trenger kamper med hard konkurranse og minutter i beina. Jeg er selvfølgelig glad for at vi gikk videre, for da får vi en ny kamp neste uke der flere spillere kan få minutter i beina. 

På spørsmål om hvor viktig det var å få den første scoringen rett før pause etter at United ikke hadde skapt så mye, sier nordmannen følgene:

– Vi hadde vel to eller tre sjanser i førsteomgang. Juan (Mata) hadde en god sjanse som ble reddet av keeperen, men det er selvfølgelig alltid viktig å få det første målet.

FEIRER: Etter at Juan Mata sendte United i ledelsen.

Dean Henderson hadde en avgjørende redning da United ledet 1-0. Solskjær er veldig fornøyd med debutanten.

– Veldig fornøyd med prestasjonen til Dean Henderson. Ikke bare den vanvittige redningen han gjorde, men også måten han brukte stemmen sin på og dirigerte laget. Han var også komfortabel med ballen i beina.

Fornøyd med innbytterne

Marcus Rashford og Mason Greenwood kom begge inn mot tampen av kampen. Det resulterte i én scoring hver, og United-manageren er glad for at de to nå er i gang med å score mål.

– Det er bra for dem å få minutter, men også å score mål. Jeg likte målet til Marcus Rashford fordi der går ballen fremover og han var kald i avslutningen. Mason sin scoring, der kan han både gå på utsiden eller innsiden. Det er uansett fint for dem å komme i gang.

I neste runde venter enten Brighton eller Preston. Det virker som at Solskjær ønsker at Preston vinner den kampen. Da vil nemlig United få kort reisevei.

– Vi snakket om det. Luton ville har Brighton så de kunne reise kort, og vi vil ha Preston. Vi får se hva som skjer. 

Solskjær om Smalling-situasjonen:

På Twitter etter kampen skriver Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News at Solskjær sier følgende om situasjonen rundt Chris Smalling:

– Foreløpig har vi ikke mottatt noen bud av det vi krever. Det er situasjonen.

Solskjær sier også at det ikke er opp til han å bedømme hvor mye Smalling er verdt som spiller.

– Det er ikke opp til meg, er det? Jeg er ikke den som forhandler mellom klubbene, men vi har ikke mottatt de budene vi vil ha.

PÅ VEI BORT? Ole Gunnar Solskjær sier at klubben ikke har mottatt de budene de vil ha.

 

Powered by Labrador CMS