Møter Luton Town i juli

United har takket ja til å spille en vennskapskamp mot Luton Town 28. juli.

Publisert Sist oppdatert

Luton Town melder tirsdag ettermiddag at United har sagt seg villige til å spille en pre-season-kamp på Kenilworth Road tirsdag 28. juli. United vil sende et såkalt United XI til Luton. Det betyr i praksis et lag bestående av unge spillere fra reserve- og juniorlaget. Tar en i betraktning at United avslutter Asia-turneen mot Hangzhou Greentown 26. juli og spiller første kamp i Audi Cup mot Boca Juniors i München 29. juli er det åpenbart at det neppe blir førstelaget som reiser til Luton.

The Hatters er likevel godt fornøyde med å ha sikret seg en kamp mot de regjerende seriemesterne. Luton er i økonomiske vanskelighetere etter å ha rykket ut av ligasystemet denne våren, og trenger sårt all den hjelp og støtte de kan få før sin første sesong i Blue Square Premier-ligaen. Gregg Broughton, ungdomsansvarlig på Kenilworth Road, uttaler at United-kampen blir et godt bidrag til en slunken klubbkasse.

”Pengene vi kommer til å tjene hjelper sårt på underskuddet vi opplever etter å ha røket ut av ligasystemet. Jeg ønsker å takke alle som har bidratt til å kick-starte dette prosjektet. Det er spennende tider på Kenilworth Road, og vi har en lang vei å gå skal vi sikre klubben en fremtid i engelsk fotball”.

Uniteds forrige besøk på Kenilworth Road var i testimonialkampen til David Preece i 1995. Forrige offisielle kamp ble spilt 18. april 1992, og endte 1-1.

Informasjon om billetter til kampen blir offentliggjort på Luton Towns hjemmesider fortløpende.

Kilder: Lutontown.co.uk, Stretfordend.co.uk

Powered by Labrador CMS