shaw300423

– I begynnelsen av neste sesong må vårt mål være å vinne Premier League og Champions League

Publisert Sist oppdatert

Luke Shaw har i et intervju med Sky Sports snakket optimistisk om Erik ten Hags United – og ambisiøst om fremtiden.

– Jeg tror at lagene rundt oss definitivt kan se at Manchester United kommer tilbake. Første sesongen under ny manager vil det alltid være en del endringer, og det er enkelt å se hva han har brakt inn, og hvordan han har endret måten vi tenker på, og måten vi spiller på.

– Han ønsker at det skal være høy intensitet i alt laget gjør, og han ønsker at vi skal være aggressive og på tå hev, og presse så høyt som mulig. Han har også gjort oss bedre med ballen, og vi er definitivt nå en større trussel når vi har ballen.

– Det er åpenbart at vi er på vei i riktig retning, og som jeg har sagt før så må vi utfordre om ligatittelen. Jeg er sikker på at vi kommer til å gjennomføre nye og store signeringer denne sommeren, og forhåpentligvis kan vi få det i boks så raskt som mulig, så de kan være med [fra start] i sesongoppkjøringen. I begynnelsen av neste sesong må vårt mål være å vinne Premier League og Champions League. Det er slik vi må tenke fra nå av, sier Shaw.

shaw190423b
MENER UNITED MÅ VÆRE AMBISIØSE: Luke Shaw.

United har som kjent hatt en meget god sesong på eget gress og har kun sluppet inn åtte mål på hjemmebane i Premier League, og det eneste tapet på hjemmebanen kom i sesongens første hjemmekamp mot Brighton.

Den allsidige backen har også pratet med klubbmedia hvor han hyller Old Trafford-publikumet som har stått bak laget i tykt og tynt gjennom hele denne sesongen.

– Det er vanskelig å si helt hva som gjør det, men stemningen og atmosfæren som fansen skaper hjelper oss definitivt. De har vært strålende både på hjemmebane og bortebane, men på Old Trafford så føler vi oss uslåelige. Det er en god følelse og mentaliteten vår har blitt bra og må fortsette på det viset. Fansen får oss til å føle at vi er en mann ekstra og gjør at vi gir alt.

Borteformen har ikke vært likedan, noe Shaw også påpeker.

– Vi trenger å skape de resultatene som vi har på Old Trafford også på bortebane. Der har vi vært dårlige denne sesongen, og spesielt i de store kampene. Da har vi ikke klart å være oss selv. Det er noe vi trenger å jobbe med å forbedre.

shawbo
FANSEN I RYGGEN: Backen skryter av Old Trafford-publikumet og gir dem en del av æren for den gode hjemmestatistikken denne sesongen. Her fra kampen mot Bournemouth i januar hvor Shaw kom på scoringslista.
Powered by Labrador CMS