shaw kontrakt

Bekreftet: Forlenget med United

Publisert Sist oppdatert

Luke Shaw har signert en ny kontrakt med Manchester United som binder ham til klubben fram til 2027.

Venstrebacken, som står med 249 kamper for United siden overgangen fra Southampton i 2014, er strålende fornøyd med å forlenge med klubben.

– For ni år siden signerte jeg for denne fantastiske klubben, og jeg er begeistret for å forlenge oppholdet mitt. Jeg har vokst mye siden jeg kom til Manchester, både som person og som spiller. Jeg vet hva som skal til for å lykkes i en klubb som dette, sier Shaw, som har vært en av Erik ten Hags mest betrodde elever denne sesongen.

– Vi er i begynnelsen av en reise under manageren og hans trenerteam. Vi har skapt suksess allerede denne sesongen, men vi ønsker mye mer. Det er en stor mulighet til å skape noe spesielt her, og jeg skal gi alt for å være en del av det, fortsetter han.

Også fotballdirektør John Murtough er godt fornøyd med å forlenge kontrakten til en av spillerne med lengst fartstid i United.

– Luke er en svært viktig spiller i laget og han har vokst til å bli en av de beste forsvarerne i verden. Han har vært i klubben i nesten et tiår og forstår forventningene om suksess, og det harde arbeidet, forpliktelsen og de høye standardene for å oppnå det.

– Han har lagt til lederskap til sine andre fremragende egenskaper, og vi ser alle frem til å se ham i Manchester United-trøya i årene som kommer.

Powered by Labrador CMS