Spøkefull Shaw dagen derpå

På fire dager var Manchester United bare minutter unna to målløse kamper mot Crystal Palace og Young Boys. Luke Shaw erkjenner at motstanderne kommer til Old Trafford med større selvtillit enn tidligere.

Publisert Sist oppdatert

Til tross for at 1-0-seieren mot Young Boys sikret avansement til åttedelsfinalen i Champions League, var det lite optimisme å spore i britiske aviser onsdag.

Mannskapet til José Mourinho strevde mot sveitserne, men klarte til slutt det de ikke klarte mot Crystal Palace – å få ballen i mål.

Fra tribunen fikk Shaw se hvordan United knapt skapte sjanser på lørdag. Mot Young Boys var han tilbake som venstreback etter å ha sone karantene i Premier League.

– Med tanke på resultatet i helgen (0-0 mot Crystal Palace) tror jeg uansett det ville bli tøffere enn vi hadde forventet, sa Shaw til beIN Sports etter kampen.

– Enkelte lag pleide å frykte Old Trafford, men nå tror jeg motstandere enkelte ganger tenker at de kan få et godt resultat her.

– Det viktigste er at vi klarer å gjøre Old Trafford til et sted de frykter å komme tilbake til. Sånn er det ikke for øyeblikket.

Shaw fikk for øvrig oppmerksomhet i kampens sluttminutter da han bestemte seg for å gi Jean-Pierre Nsame drahjelp da han skulle byttes ut.

Onsdag kom han med følgende spøkefulle melding på Twitter:

– Bare se på det som en siste dans, kompis!

Lørdag kveld returnerer Shaw til St Mary’s når United gjester Southampton i Premier League.

Powered by Labrador CMS