– Skulle bare spille en time

Luke Shaw roser Ashley Young, og forklarer hvorfor han selv ble tatt av mot Stoke.

Publisert Sist oppdatert

Etter at han ble skadet mot Arsenal på Emirates den 22. november og deretter sto over de neste seks kampene, var Luke Shaw omsider tilbake mot Tottenham for en uke siden. Da startet han på benken, men kom etter hvert inn og fikk med seg det siste kvarteret på bekostning av Paddy McNair.

Torsdagens bortekamp mot Stoke var dermed Shaws første fra start på nesten seks  uker, og nå føler han et sterkt behov for å få så mye spilletid som mulig.

– Ja, jeg trenger det nå, sier han i en kommentar til ManUtd.com. – Jeg fikk omlag 60 minutter mot Stoke, men det var planlagt på forhånd. Om jeg hadde vært i stand til å spille lenger, ville jeg ha gjort det, men det viktigste for meg i øyeblikket er å komme igang og spille jevnlig heretter.

Young fortjener kreditt

“I de siste fire, fem kampene har Ashley Young vært en av våre beste spillere.”

Luke Shaw

Shaw gir videre uttrykk for at han synes Ashley Young har gjort en glimrende jobb den tiden han selv har vært borte, og at konkurransen dermed er blitt skjerpet.

– Jeg møter stor konkurranse nå, så all honnør til Ashley Young. Han har spilt strålende og vært en av våre beste spillere i de siste fire, fem kampene. Bare så uheldig at han ble skadet nå. Jeg håper bare at det ikke er så altfor alvorlig, og at han snart vil kjempe seg tilbake.

P.S.: Ashley Young pådro seg en strekk i låret og måtte forlate banen et kvarter før slutt mot Stoke. Det er ennå ikke klart hvor lenge  han blir ute, men ifølge Louis van Gaal dreier det som om «flere uker» på sidelinjen.

Powered by Labrador CMS