– Ladet med kontroverser

Sir Alex Ferguson klarer ikke helt å la Luis Suarez være i fred i forkant av denne kampen heller.

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke mer enn én uke siden Suarez brukte hånda – riktignok ikke med overlegg – i forkant av scoringen mot Mansfield i FA-cupen, før han feiret ved å kysse den.

Etter at det har vært relativt stille rundt uruguyaneren den siste tiden kastet engelske medier seg over han igjen. Sir Alex virker heller ikke å være overrasket over det som skjedde.

– Jeg så ikke kampen, men gutten er ladet med kontroverser. Jeg vet ikke om han liker det eller ikke, men det er noe vi ikke håper vi lider av selv. Hver eneste klubb er sånn, sier han ifølge Daily Express, før han tar dommerne i forsvar.

– Ting skjer så raskt i disse dager at det er veldig vanskelig for dommerne å ta de korrekte avgjørelsene hele tiden. Det er alt jeg kommer til å si om den saken. Vi ønsker at det skal bli en god kamp. Opp gjennom årene har Manchester United mot Liverpool vært relativt frie for kontroverser.

Brendan Rodgers har statistikkmessig opplevd en av de verste startene til en Liverpool-manager noensinne. Allikevel virker både klubben og dens supportere å ha tillit til skotten. Det gleder Fergie, som antakeligvis husker tilbake til sine første år i United, da han fikk sitte i stolen i flere år uten å hente sølvtøy til klubben.

– Tålmodighet er en sjeldenhet i fotballen, og om han får tid er han veldig heldig. Om supporterne er forberedte på å være tålmodige er det herlig, for det er en lang vei tilbake til der de pleide å være, og det kommer til å kreve tålmodighet, sier han.

– Det er en utfordring for hvem som helst å gå inn i den klubben for øyeblikket, for de har ikke vunnet ligaen på over 20 år.

Powered by Labrador CMS