– Kampen kom i skyggen

AVISRUNDEN: Engelske aviser mener tumultene mellom Luis Suarez og Patrice Evra gjorde at selve kampen på Old Trafford ikke fikk den oppmerksomheten den hadde fortjent.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News

– Vertene innkasserte en svært verdifull seier. Men, håpet om at kampen skulle huskes for fotballen som ble spilt, ble dessverre ikke innfridd.

Henry Winter, The Telegraph

Manchester United slo Liverpool 2-1, men skriveriene etter kampen handlet i størst grad om tumultene som oppstod mellom blant andre Patrice Evra og Luis Suarez.

– Uansett hvor urettferdig Liverpool mener straffen var, så er de nødt til å gjenoppbygge omdømmet sitt, slår Henry Winter fast.

– Patrice Evra er heller ingen engel. Men, vi må likevel huske at det faktisk er han som er offeret oppe i alt dette – det var jo han som ble utsatt for rasisme, poengterer The Telegraph-journalisten.

Daniel Taylor, The Guardian

– Når støvet legger seg, kommer Patrice Evra til å innse at det var dumt å feire på en så provoserende måte. Men for en triumf det var for ham; han har blitt latterliggjort, buet på og hånet helt siden han rapporterte Suarez til forbundet i oktober i fjor.

– Dette var imidlertid han sin sjanse til å triumfere og vise litt skadefryd. Han feiret som om dette var hans aller siste fotballkamp, skriver Taylor.

The Sun

– Wayne Rooney ordnet United-seier mot Liverpool, men engelskmannens to scoringer kom i skyggen av tumultene mellom Luis Suarez og Patrice Evra. Lavmålet fortsetter. Ja, det ble faktisk tatt til nye høyder, skriver The Sun.

Powered by Labrador CMS