– Har fått munnkurv

FA har anmodet spillere og ledere i United og Liverpool om å ikke uttale seg om den pågående etterforskningen av rasismeanklagene til Patrice Evra.

Publisert Sist oppdatert

Evra har hevdet at Luis Suarez kom med rasistiske bemerkninger mot han i forrige helgs 1-1-kamp på Anfield. Det engelske fotballforbundet etterforsker saken – torsdag var de på Carrington for å intervjue franskmannen, mens Suarez skal spørres ut tidlig i neste uke. Uruguyaneren benekter anklagene.

FA trenger håndfaste bevis før en eventuell straff/frikjennelse finner sted. De har allerede spurt Evra om han har vitner som kan bekrefte historien, og de kommer også til å be Suarez om å fremlegge bevis for at dette ikke har skjedd. I mellomtiden har de bedt begge klubber om å holde tyst, noe som ser ut til å irritere Sir Alex Ferguson.

– FA har sendt oss direktiver i dag hvor de ber oss om å ikke diskutere saken mens etterforskningen pågår, sa han fredag ifølge the Guardian.

– De intervjuet Patrice i går (torsdag) og jeg har massevis å si om saken, men jeg antar jeg får innrette meg etter hva de sier. Jeg ønsker å si noe om Pat angående denne saken, men jeg skal la dem fortsette etterforskningen.

Siste ord er neppe sagt.

Powered by Labrador CMS