Derfor ble han hvilt mot Ajax

Sir Alex Ferguson mener Patrice Evra trengte en pause etter feidene med Luis Suarez, men mot Norwich går franskmannen trolig rett inn på laget igjen.

Publisert Sist oppdatert

Backen ble værende i Manchester da United gjestet Amsterdam Arena foregående uke, og i torsdagens motsatte Europa League-oppgjør på Old Trafford var han like gjerne ubenyttet reserve.

– Intensjonen har hele tiden vært å gi Patrice Evra hvile etter alle disse hendelsene med Luis Suarez, forklarer Sir Alex Ferguson i et intervju med The Telegraph.

– Han trengte hvile – på grunn av krangelen – men en må også huske på at han har spilt så godt som hver kamp i fire år. Denne pausen gjorde at han nå har fått ladet batteriene, lyder det fra skotten.

United-bossen mener 30-åringen har vært gjennom en voldsom påkjennelse.

– Ja, det er helt klart at han vært gjennom en tøff tid, og dermed mente jeg også at det var på høy tid å gi ham hvile etter at alt i forbindelse med Liverpool-kampen var et avsluttet kapittel. I tillegg til å skåne ham for det mentale, har denne hvilen også gjort han er fysisk klar for innspurten, poengterer Fergie.

The Telegraph skriver også at Evra trolig går rett inn på laget som møter Norwich i formiddag.

Powered by Labrador CMS