Dette slipper du å se på søndag

Oppdatert 10.45: Det legges press på Suarez for å gjennomføre håndtrykket alle kommer til å følge med på.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United og Liverpool er nemlig enige om at håndtrykk-fadesen fra forrige sesong ikke skal ødelegge den emosjonelle søndagen vi har i vente

Representanter for de to klubbene har møttes for å diskutere hvordan man kan forsikre seg at det blir en verdig markering for å minnes de 96 som mistet livet etter Hillsboough-tragedien.

En av tingene man definitivt ikke ønsker er en gjentakelse av bråket fra fjorårets kamper Luis Suarez og Patrice Evra havnet i heftig munnhuggeri og Liverpool-spissen ble senere utestengt i åtte ligakamper for å ha kommet med rasistiske ytringer til Evra.

Da lagene møttes igjen på Old Trafford valgte Suarez å ignorere en tydelig irritert Evra under den tradisjonelle håndtrykkseansen før kampstart.

Både hos United og Liverpool er man innstilte på at det er helt andre ting som skal stå i fokus på søndag, og en kilde i United sier til The Sun at spillerne vil ta hverandre i hånden før kampstart.

Tidligere Liverpool-spiller Robbie Fowler mener Suarez og Evra bør legge ned blomsterkranser foran motstanderlagets fans for å begrave den betente rasismesaken en gang for alle og vise respekt for motstanderlagets fans.

Press fra flere hold:

Søndag morgen skriver så og si samtlige store engelske aviser at også kaptein Steven Gerrard vil legge press på Suarez for å begrave stridsøksen. Dette for å ikke ta fokus bort fra det som skal bli en verdig minnemarkering, og for å unngå ytterligere provokasjoner da det eventuelle håndtrykket mellom de to vil sette tonen og stemningen for kampen.

Det er også et faktum at Liverpools amerikanske eiere ikke var særlig fornøyde med hvordan Suarez-affæren ble håndtert. Noe slikt vil ikke bli akseptert igjen, og skulle det bli en gjentagelse kan det spøke for fremtiden til Suarez på Anfield.

Powered by Labrador CMS