– Rett av oss å forsvare Evra

Alex Ferguson mener det var riktig av FA å straffe Liverpools Luis Suarez hardt, og sier Uniteds avgjørelse om å støtte Patrice Evra var korrekt.

Publisert Sist oppdatert

United-manageren håper imidlertid at saken nå blir avsluttet og at den ikke skaper mer ondt blod mellom United og Liverpool.

– Vår støtte til Patrice var åpenbar helt fra starten, og det har ikke forandret seg. Saken er nå avsluttet og vi er fornøyde med at de (FA, red. anm) har kommet til den riktige avgjørelsen, sa Ferguson til pressen i går.

Luis Suarez ble som kjent ilagt en åtte kampers karantene av FA for å ha kommet med rasistiske kommentarer til Patrice Evra under kampen mellom Liverpool og United på Anfield tidligere i høst. Det var en straff som satte sinnene i kok på Merseyside. I allefall i den røde delen av byen.

I går gikk tidligere Liverpool-spiller, og nå ekspertkommentator for radiostasjonen talkSPORT, Stan Collymore, ut og sa at han hadde motatt en rekke grufulle hatmeldinger fra Liverpool-fans. Mange av dem som sendte den profilerte kommentatoren meldinger via Twitter, hadde også kommet med særdeles grove kommentarer mot Patrice Evra.

Ferguson mener at et allerede spent forhold mellom United og Liverpool ikke trenger å eskalere ytterligere.

– Dette er ikke en sak som handler om Manchester United og Liverpool. Det er en individuell sak der en person ble utsatt for rasisme, sier Ferguson.

Powered by Labrador CMS