– Forventer en unnskyldning fra Evra

Liverpools Luis Suárez fastholder at han ikke sa noe rasistisk til Patrice Evra,.

Publisert Sist oppdatert

Nå forventer han en unnskyldning fra United-backen.

Liverpool-spissen hevder Patrice Evra ikke en gang har støtte fra egne lagkamerater i disputen med landslagsspissen fra Uruguay.

Rasismeepisoden med Liverpool-spissen og Uniteds venstreback på Anfield tidligere i høst, er fremdeles under etterforskning av den engelske fotballforbundet (FA) som neppe er spesielt begeistret for at Suárez velger å uttale seg om saken til media mens saken etterforskes.

Landslagsspissen fra Uruguay er på hjemlige trakter denne uken for å spille landskamp mot Chile, og har latt seg intervjue av lokale medier.

– Det finnes ingen beviser på at jeg sa noe rasistisk, sier Suárez i følge flere engelske aviser som alle sitter på den samme oversettelsen.

– Det er ting som skjer i fotballen, av og til i løpet av et øyeblikk, som gjør at noen vil føle seg urettferdig behandlete. Nå må vi bare vente til denne saken er avgjort og Manchester-spilleren (Evra red anm.) og jeg må få denne saken ut av verden. Den som har tatt feil av oss to må si unnskyld til den andre, sier Suárez:

Powered by Labrador CMS