batlle200222s

Batlle & co smadret Australia – to mål av spiller linket til United

Publisert Sist oppdatert

Totalt tre United-spillere (og muligens en kommende United-spiller) var i aksjon for sine respektive landslag lørdag, og det endte med seier mot de to vertsnasjonene for VM i 2023.

Norge 2-0 New Zealand

Norges landslag spilte lørdag siste hjemmekamp før sommerens EM i England, og det endte med en 2-0-seier i privatlandskampen mot New Zealand på Ullevaal Stadion.

Ada Stolsmo Hegerberg og Guro Bergsvand scoret de norske målene. Maria Thorisdottir var involvert i det andre målet, som kom på overtid av den andre omgangen, siden et norsk hjørnespark landet på hodet til Thorisdottir, og gikk via en medspiller før den havnet hos Bergsvand, som med en flott avslutning fastsatte sluttresultat til 2-0.

thorisdottir050422k
SPILTE HELE KAMPEN: Maria Thorisdottir.

Thorisdottir var nok vel så fornøyd med å holde nullen som sin involvering i det andre målet, og hun spilte også hele kampen i midtforsvaret.

Vilde Bøe Risa startet på benken, men kom inn i det 73. minutt.

Neste landskamp nå er mot Danmark onsdag kveld, før EM starter den 7. juli for Norges del. Norge er i gruppe med Nord-Irland, vertsnasjon England og Østerrike, og spiller mot lagene i den rekkefølgen.

vildeboerisa050422
KOM INN SOM INNBYTTER: Vilde Bøe Risa.

Spania 7-0 Australia

Lørdag kveld vant Spania hele 7-0 i en privatlandskamp hjemme mot Australia. Det skal nevnes at Australia manglet noen av de største stjernene, blant andre Chelsea-stjerna Sam Kerr.

Uniteds Ona Batlle (bildet øverst i saken) spilte hele kampen for spanjolene, uten å notere seg for målpoeng denne gangen.

Det gjorde derimot høyrevingen Lucía García, som har blitt koblet sterkt til United denne sommeren. 23-åringen scoret to av Spanias mål. Batlle var nest siste spanske spiller på det ene målet, men García fikk ballen fra en australsk spiller før hun dunket inn Spanias femte mål.

Spania møter Finland, Tyskland og Danmark i gruppespillet under sommerens EM.

luciagarcia250622
TOMÅLSSCORER: Lucía García.
Powered by Labrador CMS