Bla opp eller glem Moura

Sao Paulos visepresident forlanger at Alex Ferguson og United høyner budet på Lucas Moura. Men han kommer likevel med en gladnyhet.

Publisert Sist oppdatert
Visepresidenten sier nemlig at Sao Paulo ikke har forhandlet med noen andre klubber enn Manchester United.
Ettersom Alex Ferguson faktisk har bekreftet det selv, finnes det ingen tvil om at Manchester United er interessert i Lucas Moura.
Men etter at diskusjonene om pris på den svært talentfulle Sao Paulo-spilleren åpenbart har gått i stå mellom brasilianerne og Uniteds utsendte til Brasil, ble det spekulert i om Moura kunne være på vei til Inter og Italia i stedet.
Tidligere i uken meldte nemlig flere nettsteder at Inter og Sao Paulo var blitt enige om en avtale for Moura. Dette tilbakevises nå som renspikket vrøvl fra Sao Paulos visepresident Joao Paulo de Jesus Lopes.
Daily Mirror siterer den brasilianske nettavisen Lancenet. Til dem sier visepresidenten at Sao Paulo kun har hatt reelle forhandlinger med United og at ingen annen klubb har kommet til forhandlingsbordet.
Men selv om United er den eneste klubben som har forhandlet om stortalentet, kan det virke på Jesus Lopes som om en overgang er et stykke unna.
– Vi har kun forhandlet med Manchester United, men deres tilbud var ikke godt nok. De må høyne budet sitt om de skal få ham, sier han til Lancenet.
Powered by Labrador CMS