– Kritiserte Van Gaal åpenlyst

Manchester Evening News skriver om klinsjen mellom Victor Valdes og Louis van Gaal.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kom det tegn som tyder på at Victor Valdes’ korte og totalt sett mislykkede karriere i United straks er over. Både Valdes selv og David de Gea antydet dette på twitter.

Det skjedde bare noen timer etter at spekulasjonene om et låneopphold i belgiske Standard Liege tok av. Det er derfor grunn til å tro at Valdes i løpet av kort tid skriver under for Standard eller en annen klubb.

Men hva gikk egentlig galt mellom ham og Van Gaal?

Manchester United Unveil New Signing Victor Valdes

Da spillerne var misfornøyde med treningsregimet tidligere i sesongen tok et par av spillerne, blant annet Wayne Rooney og Michael Carrick, en direkte prat med manageren om problemene, men Valdes var ikke så diplomatisk. Han skal ha ytret sine meninger åpent foran de andre førstelagsspillerne.

Dermed var det ingen vei tilbake.

Valdes ble fjernet fra førstelaget, måtte trene på egne tidspunkt da de andre ikke var der og tatt ut av alt som hadde med Uniteds førstelag å gjøre. Der de var, der var Valdes uønsket. Det betød at han ikke ble invitert til fester, aldri ble invitert til det offisielle lagbildet før sesongen og etter at han var til stede på ligaåpningen mot Tottenham i august har han heller aldri vært å se på Old Trafford under kamp.

Les hva Samuel Luckhurst skriver her.

Powered by Labrador CMS