BRUGGE, BELGIUM - AUGUST 25: Ashley Young of Manchester United warms up during the Manchester United training session held at Jan Breydel Stadium on August 25, 2015 in Brugge, Belgium. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

– Jeg kan spille spiss

Ashley Young er klar for å ta spissplassens i Rooneys fravær.

Publisert Sist oppdatert

Med Wayne Rooney ute, er det uvisst hvem som tar spissplassen for Manchester United i oppgjøret mot PSV.

I helgens PL-oppgjør mot Liverpool startet Marouane Fellaini på topp uten å finne nettmaskene iløpet av kampen.

I starten av 2.omgang ble Ashley Young byttet inn og vingen satte liv i kampen. Engelskmannen hadde ikke vært på banen i mer enn fem minutter før han skapte et frispark som førte til Uniteds første scoring. Nå skal Young være klar for å ta spissplassen om sjansen skulle by seg.

– Hvis manageren vil at jeg skal spille der så er jeg selvfølgelig klar for det, sa Young før kampen mot PSV.

– Jeg kan spille i mange posisjoner og jeg har gjort det under LVG både fremover og på midtbanen. Forhåpentligvis kan jeg spille gjennom midten, men det er opp til manageren.

EINDHOVEN, NETHERLANDS - SEPTEMBER 14: Ashley Young and Memphis Depay of Manchester United in action during a first team training session, ahead of their UEFA Champions League match against PSV Eindhoven, on September 14, 2015 in Eindhoven, Netherlands. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)
SMIL: Ashley Young var i godt humør under mandagens treningsøkt i forkant av kampen mot PSV. Her sammen med Memphis Depay.

Selv om Louis Van Gaal aldri har snakket om å bruke Ashley Young som en sentral spiss, så er manageren klar over at engelskmannen kan spille der.

– Han har sagt det til meg før, men det er opp til han. Han har den hodepinen av å velge ut laget, så heller han enn meg.

Young hadde en kjempesesong i fjor, men har kun startet én kamp denne sesongen.

– Det vært en stund siden jeg har vært i startoppstillingen. Alle spillere vil være det og jeg er ingen unntak. Jeg vil spille så mye jeg kan, men da jeg ble kalt inn fra benken mot Liverpool ville jeg bare vise manageren at jeg er klar og villig til å gi 100%.

– Jeg har alltid sagt at det er godt med konkurranse om plassene i laget og vi har det i troppen nå.

Ashley Young har et lite ankelproblem, men det skal være håndterlig.

– Det er OK. Det er fastspent nå, men det skal ikke være noe problem i tirsdagens kamp.

Vil du se Ashley Young som spiss mot PSV? 

Powered by Labrador CMS