– Må ikke skje igjen

Van Gaal forklarer grepene han har gjort med sommerturneen for å unngå en lignende start på sesongen som i fjor.

Publisert Sist oppdatert
ManUtd.com

– [Pre-season] er morsomt fordi du forbereder et lag. Du må sannsynligvis skape et lag, det kommer an på hvor mange nye spillere som kommer denne sesongen. Men det kan også være litt kjedelig fordi resultatene i pre-season ikke er så viktige.

– I forrige pre-season i Amerika vant vi alt, og vi møtte store klubber, og så spilte vi vår første ligakamp mot Swansea, og vi tapte. Det kan ikke skje denne sesongen.

– Det viktigste aspektet er å bygge opp laget med individuelle spillere til å tenke som et lag. Men vi trenger også å trene opp den fysiske formen, kamprytmen, og derfor må vi spille kamper, men vi må også trene.

– Da vi dro til Amerika [sist] hadde vi ikke så mange ganger vi kunne trene fordi vi måtte fly/reise en del. Nå har vi forbedret USA-turneen vår fordi vi har to baser, og vi er på vestkysten slik at vi har lavere temperaturer og kan også bygge opp vår fysiske form bedre der.

Se hele intervjuet her. Van Gaal snakket blant annet om flere fordeler med årets turné, i tillegg til litt om hva det beste med jobben er.

Manchester United FC Arrive In Detroit During Pre-Season Tour of The USA
IKKE OPTIMALT: Det ble for mye reising sist sommer, mener Louis van Gaal.
Powered by Labrador CMS