Van Gaal: – Kjøp ham!

SPORT WITNESS om ryktene som svirrer rundt Raphael Varane og Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

LVG «insisterer» på kjøp av £30 millionersmannen

AV: Sport Witness

Rapportene rundt Raphael Varane og Manchester United forsvinner ikke. Det skyldes i stor grad det faktum at forsvarsspilleren nå er trygt forankret på ryktebørsen og at navnet hans selger. I løpet av den siste uken har det florert med falske påstander. For eksempel medfører det slett ikke riktighet at spanske medier melder at Real Madrid er beredt til å selge og akseptere et bud på så lite som £20 millioner. Det er ikke sant at Real Madrid er lystne på å selge, og det er ikke sant at spilleren har insinuert at han kan tenke seg å forlate klubben.

Uttalelser som i den senere tid har blitt tillagt Varane, lyder som om han har fått nok av å måtte konkurrere med Pepe om en plass i Real-forsvaret. Han har selv sagt at sitatene er falske. Mundo Deportivo har sitert spillerens forklaring: «Det er løgn, jeg  har alltid sagt at konkurranse er viktig dersom et lag skal bli bedre. Jeg trives med konkurranse. Alle påstandene er løgn; det er   dårlige oversettelser».

Cornella v Real Madrid CF - Copa Del Rey: Round of 32

Mundo Deportivo er en katalansk avis. De kan ikke fordra Real Madrid og benytter enhver anledning til å skape problemer for dem. Men selv de går god for Varanes forklaring og slår fast at Real hater tanken på et salg av spilleren.

Uansett er det forståelig om Louis van Gaal ønsker seg Varane, slik det også hevdes. Mundo Deportivo fastslår at Manchester United-manageren insisterer på en avtale til sommeren og er beredt til å betale £30 millioner for å få det til. Det er et anstendig beløp og det vil nok friste Real. Men, om spilleren selv ønsker å bli værende, er det svært lite sannsynlig at han vil bli skjøvet ut.

Powered by Labrador CMS