– Herrera og Fellaini imponerte

Van Gaal roset alt av alle etter kampslutt, mens Ander Herrera var fornøyd med støtten fra fansen.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har mottatt mye kritikk for svake prestasjoner den siste tiden, men sannheten er at laget står med kun ett tap på de siste 19 kampene.

Mot Preston tok United en ny seier, og kvalifiserte seg til kvartfinalen, hvor Arsenal kommer på besøk til Old Trafford.

Louis van Gaal var veldig fornøyd med hvordan spillerne responderte etter at vertene tok ledelsen.

– Jeg har takket spillerne for lagånden deres. For en fantastisk mentalitet! Vi endret formasjonen etter målet vi slapp inn, men det var spillerne som gjorde det igjen. De kom tilbake mot West Ham, de kom tilbake mot Burnley, og i dag gjorde vi det igjen. Jeg kan bare gi all æren til spillerne, sier Van Gaal til MUTV.

Ander Herrera og Marouane Fellaini snudde kampen for United. Nå hinter Van Gaal om at disse kan få mer tillit.

– De er selvsagt viktige når de scorer mål. Det var viktige mål, og jeg var veldig glade på deres vegne. De spiller ikke alltid, men i dag viste de mye.

– For første gang brukte jeg Fellaini i favorittposisjonen hans, som nummer 10. Men jeg må vurdere om jeg kan bruke ham der hver uke eller ikke, legger manageren til.

463603550
LEVERTE: Marouane Fellaini var igjen avgjørende, da han fikk muligheten lengre frem i banen.

Van Gaal skrøt også av fansen.

– Det er ikke bare spillernes mentalitet, mens også fansens. De trodde på Manchester United også etter Prestons mål. Jeg var veldig fornøyd med støtten og på deres vegne. Kvartfinale er ikke verst, synes jeg.

Nå gleder den nederlandske manageren seg til å møte Arsenal i kvartfinalen.

– Jeg er veldig glad for å spille mot Arsenal. Det er vår første hjemmekamp, så det fortjente vi.

Herrera: – Vi kommer til å forbedre oss

Ander Herrera fikk endelig sjansen fra start for Manchester United. Dagens kamp var kun den tredje med Ander Herrera i startelleveren siden 20. oktober i fjor.

Spanjolen tok vare på muligheten med å sette inn utligningen for gjestene. Etter kampen takket midtbanespillerne den tilreisende fansen, som støttet laget gjennom hele kampen.

– Det betyr mye for oss. De ga oss fantastisk støtte, og vi er veldig takknemlige. Da vi kom under, heiet de oss frem for å snu kampen, sier Ander Herrera til MUTV etter kampslutt.

Preston North End v Manchester United - FA Cup Fifth Round
JUBEL: Ander Herrera utlignet til 1-1 for United.

Han ser ingen grunn for at United ikke skulle kunne gå hele veien.

– Vi er Manchester United, har veldig god lagånd. Vi har veldig gode spillere og støtteapparat, og vi kommer bare til å bli bedre.

Herrera understreker at United slet med å holde på ballen, fordi Preston-spillerne løp og løp.

– De jobbet veldig hardt. Vi prøvde å beholde ballen, men det slet vi med. Vi har spillere som Fellaini og Rooney som kan holde på ballen, og det var veldig viktig for oss.

Powered by Labrador CMS