Dette sa Van Gaal fredag

Januzaj er skadet og tvilsom til FA-cupfinalen. Men Young og Darmian kan rekke kampen.

Publisert Sist oppdatert

Louis van Gaal møtte fredag pressen, i forkant av søndagens ligaavslutning mot Bournemouth. Dette er hva han sa.

SKADEOPPDATERING:

Louis van Gaal til MUTV: – Uheldigvis ble Januzaj skadet på mandagens trening og er uaktuell til søndagens kamp. Vi må vente å se om han rekker finalen. Ellers er det få endringer på resten. Darmian er fremdeles ute, men kan rekke finalen. Det kommer an på om han gjør de nødvendige fremskrittene. Schweinsteiger er ute og Shaw er ute. Ashley Young er tilbake og kan trene i morgen, men han vil bare ha en økt bak seg.

SITATER FRA VAN GAAL FREDAG:

Van Gaal: – Vi er nå avhengige av at City taper og det er vanskelig. Det er frustrerende. Vi hadde sjansen. Vi ledet 2-1 med et kvarter igjen, men tapte. Det er frustrerende. Det er ikke et problem for meg om Swansea hviler spillere. Manageren deres må gjøre det han mener er riktig. Jeg har selv hvilt spillere når jeg har ment at det var nødvendig. Jeg kan ikke påvirke den kampen.

Van Gaal: Om vi har lært noen lekser denne sesongen? Vi kan fremdeles kvalifisere oss til Champions League. Jeg liker fakta og ikke ordet «om». Vi må vente se. Vi trenger ikke å gjøre de store endringene defensivt, men vi trenger mer fart fremover på banen. Det er ikke lett, for med spillerkjøp er det tre parter, jeg kan bare kontrollere den ene parten.

Van Gaal: – Ville jeg gjort noe annerledes denne sesongen? Jeg evaluerer alltid min egen innsats. Jeg evalurerer sammen med staben alle spillerne. Prinsippene mine er de samme helt til noen kan overbevise meg om at noe annet er rett.

Blir det vanskeligere å hente spillere om dere ikke spiller Champions League

Van Gaal: Nå stiller du et spørsmål med «om» igjen og det er umulig for meg å svare på. Det er ofte slik at vi ser på spillere og har spillere vi ønsker å hente, men som vi ikke får tak i.

Van Gaal: – Vi må bli flinkere til å avgjøre kamper. Vi må bli bedre til å bruke hele banen og la det andre laget jage ballen mer. Det kan vi bare klare dersom vi trener enda hardere på det. Vi må jobbe hver dag på treningsfeltet for å klare det.

Fortjener Michael Carrick ny kontrakt?

Van Gaal: – Det er ikke noe som jeg vil diskutere med deg.

Dermed var den åpne seansen med Van Gaal over. Del to av pressekonferansen har sperrefrist til like før midnatt og United.no vil komme tilbake med mer derfra senere. 

Powered by Labrador CMS