To på rad for Nederland

Det ble mye vanskeligere enn ventet, men Nederland tok til slutt tre poeng mot Australia.

Med seier mot Australia, vil Nederland etter all sannsynligvis gå videre fra gruppespillet i VM, og Louis van Gaal sparer ikke på kruttet til kveldens kamp.

Manageren stiller med det samme mannskapet som slo Spania 5-1 i deres første kamp i sommerens mesterskap.

Kampstart er kl 18.00 norsk tid, og den sendes direkte på TV2.

Nederland: Cillessen, Janmaat, Blind, Marins Indi, De Vrij, De Guzman, De Jong, Sneijder, Van Persie, Robben
_________________________________________________________________________________________

Australia – Nederland 2-3

90+3. min: Kampen er over.
86. min: Van Persie byttes ut
79. min:
Frekt fra Van Persie, som dribler seg fri på venstresiden, før han prøver å chippe ballen i lengste kryss.
67. min:
Alle tiders mulighet for Australia til å gå opp i ledelsen, men de roter den bort. I stedet går Nederland rett i angrep og scorer. Målscorer var Depay, som scoret med et langskudd, som keeper absolutt skulle ha reddet.
56. min:
Igjen kommer det to scoringer på rad, og endelig er det Van Persie som viser seg frem. Med en flott vending og avslutning inne i 16-meteren, sørger han for 2-2.
54. min:
Dommer dømmer for hands inne i Nederlands 16-meter, og Mile Jedinak setter straffen sikkert i mål. Nederland må virkelig ta seg sammen nå!
47. min:
Dårlig start på omgangen for Van Persie, som pådrar seg et gult kort etter å vært borti fjeset til en motspiller med armen i en duell. Det betyr at Van Persie må stå over kampen mot Chile.
46. min: Avspark 2. omgang
45. min: Pause
26. min:
Langpasning fra Sneijder mot Van Persie, som har løpt seg fri inne i 16-meteren. Van Persie kunne skutt på volley, men prøver et nedtak. En ørliten touch på armen hans, gjør at dommeren dømmer hands.
21. min:
Kampen eksploderer! Australia utligner rett etter avspark. Fantastisk volley fra Tim Cahill.
20. min: Arjen Robben sender nederlenderne i ledelsen etter en god soloprestasjon
18. min: Frispark for Nederland. Robben slår inn i feltet, der Van Persie venter. Spissen stusser ballen mot mål, men keeper har greit kontroll.
15. min: Australia kjemper hardt, og nekter Nederland å få bygge opp angrepene sine. Ingen store sjanser sålangt.
1. min: avspark

Oppdateres fortløpende med de viktigste hendelsene.