Carrick ferdig for sesongen

Virus i troppen, men Carrick-erstatter SKAL kjøpes. Les hva Van Gaal sa fredag her.

Publisert Sist oppdatert

Det var ikke det United-fansen ønsket å høre – at Michael Carrick er ute i sesongens siste tre kamper. Uniteds tall uten Carrick er atskillig dårligere enn poeng tatt med midtbaneveteranen på banen.

Det ble ikke noe bedre av at Van Gaal også informerte om at det er et virus i førstelagstroppen, men noe positivt var det da – 63-åringen lovet å hente inn en Carrick-erstatter før neste sesong. Uten at han nevnte noen med navn er det da verdt å merke seg at Borussia Dortmunds Ilkay Gündogan, som har vært sterkt koblet til United, er en høyrefotet sentral midtbanespiller.

Samtidig sa Van Gaal at han egentlig ikke hadde tenkt å hente Memphis Depay før sesongslutt, men at han  måtte reagere siden spilleren var i ferd med å skrive under for Paris St. Germain.

Sitater fra Van Gaal (til MUTV eller pressen):lvg234

LVG TIL MUTV: – Carricks skade var mer alvorlig enn vi trodde. Han kommer ikke til å spille igjen denne sesongen. Vi forsøkte alt, men det gikk ikke. Nå handler det i stedet om å gjøre ham klar til neste sesong. Karrieren er ikke over når man blir 34, men det er ikke langt unna. Derfor må vi handle i denne posisjonen i dette overgangsvinduet.

LVG TIL MUTV: – Carrick er veldig viktig for oss, siden han er vår eneste defensive midtbanespiller med høyrebein. Det er det jeg har snakket om da jeg har snakket om balansen i troppen. Det vil jeg fikse før neste sesong.

LVG TIL MUTV: – Men Luke Shaw og Jonny Evans er klare igjen. Evans trenger kamptrening siden han var suspendert i mange kamper før han skadet seg, men de to er i alle fall klare igjen.

LVG TIL MUTV: – James Wilson er på vei tilbake etter sykdom, og er aktuell for en plass på benken mot Crystal Palace.

lvg123

LVG TIL PRESSEN: – Jeg ville egentlig ikke kjøpe Depay før sesongslutt. Jeg ønsket fokus på sesonginnspurten. Den forstyrres av sånne kjøp, og de neste kampene er viktig for United og spillerne. Jeg måtte imidlertid reagere, ellers ville han skrevet under for Paris St. Germain.

LVG TIL PRESSEN: – Jeg hadde ikke snakket med Depay, siden jeg ikke ønsker å snakke med spillere på andre lag mens sesongen pågår. Derfor var han på vei til Paris. Nå måtte jeg imidlertid reagere.

LVG TIL PRESSEN: – Det er et virus i førstelagstroppen nå. Jeg er også litt sår i halsen. Det har Wilson hatt i en uke. Mange som sliter med slike ting for øyeblikket.

LVG TIL PRESSEN: – Rojo nærmer seg comeback, men han er foreløpig ikke klar. Han kan kanskje være på benken mot Palace.

Vitesse Arnhem v Chelsea - Pre Season Friendly

LVG TIL PRESSEN: – Hver manager kan bestemme hva som er best. Jeg ga også spillerne fri denne uka, men Jose Mourinho får bestemme om det er rett med fire dagers fri. Jeg tror uansett at de gir sitt beste mot Liverpool.

LVG TIL PRESSEN: – Å nå Champions League er noe United trenger. Vi må spille på høyest mulig nivå.

LVG TIL PRESSEN: – Jeg er ikke spesielt bekymret for vår form, men vi må begynne å score på sjansene våre igjen. Jeg er uenig i at prestasjonene våre har falt mye. Jeg sa etter Chelsea at det var vår beste kamp. Everton var ikke vår beste kamp, men mot WBA skapte vi mange sjanser mot et meget defensivt lag. Men vi må score på sjansene våre. Det er også et steg i utviklingen vår. Når man spiller som vi gjør vil motstanderne forsvare seg mer og mer. Da må vi klare å bryte gjennom, og det er neste steg.

LVG TIL MUTV: -Vi trenger litt flaks – og vi må beholde fatningen foran mål. Det er spillernes jobb. Det kan ikke jeg gjøre for dem.

LVG TIL MUTV: – Jeg tror Palace vil angripe, men de vil nok også være defensivt godt organisert. Når det gjelder 4. plassen så må Liverpool spille – og vinne – sine kamper, men vårt fokus er våre kamper. Det er det viktige.

Powered by Labrador CMS