Wayne Rooney og Louis van Gaal.

– Vi må forbedre oss!

REAKSJONER: Og Van Gaal bekrefter at Marcos Rojos skulder er ute av ledd.

Publisert Sist oppdatert

Det endte med tap for Manchester United borte mot byrival Manchester City søndag ettermiddag, og til tross for noen store muligheter mot slutten av kampen måtte Louis van Gaals menn reise tomhendte hjem igjen.

En Sergio Agüero-scoring i andre omgang var nok til å vinne kampen mot de rødkledde som måtte spille store deler av kampen med ti mann som følge av utvisningen av Chris Smalling.

Etterpå kom følgende reaksjoner:

– Jeg er stolt av spillerne, men vi ender dessverre opp med null poeng. Dette er en sport hvor det er målene som teller – og vi kom så nære, til tross for at vi spiller med ti mann.

– Vi var nære, men ikke nære nok i dag. Vi må forbedre oss.

– Det første gule kortet [til Smalling] så jeg ikke, men dommeren dømte det. Og som spiller vet du at du har et gult kort, og da kan du ikke gjøre som Smalling gjør ved det andre gule kortet.

– Det var ikke særlig smart.

Og om situasjonen til Marcos Rojo, som måtte av banen med skade:

– Skulderen til Rojo er ute av ledd, men vi vet ikke hvor lenge det tar før han er tilbake. Det tror jeg vi får svar på i morgen. Han skal hvertfall ikke spille mot Crystal Palace tror jeg.

Om skadesituasjonen:

– Vi har fortsatt elleve spillere å bruke – gode spillere også, så jeg griner ikke over det. Men noen ganger blir det vanskelig å plukke ut det beste laget.

CITY-SJEF: Manuel Pellegrini.
CITY-SJEF: Manuel Pellegrini.

– Fansen applauderte spillerne ved slutten av kampen. De vet at guttene gir alt for drakten.

Manuel Pellegrini

– Jeg er veldig fornøyd med tre poeng. Et derby er et derby, og denne gangen vant vi. Vi spilte veldig bra fra første minutt til vi scoret målet. Vi sluttet plutselig å spille.

– Det var veldig viktig å få de tre poengene nå.

– Vi hadde mange store sjanser, og vi scoret mål. Spesielt i første omgang hadde vi flere store muligheter – og vi burde hatt et straffespark ved Yaya Touré. Helt utrolig at han ikke blåste.

Wayne Rooney

– Vi responderte bra. Vi spilte bra, forsvarte oss bra, men dessvärre fikk de inn et mål. Etter det var vi det beste laget, skapte de største sjansene, men dessverre gikk det ikke vår vei. Det er skuffende å gå her fra uten poeng.

– Chris [Smalling] var naturligvis skuffet etter utvisningen. Det blir ekstra tøft når en på laget blir utvist, spesielt i et derby, når det er så mye igjen av kampen å spille. Det gjør det  vanskelig for resten av laget å stå imot. Men noen ganger skjer det, og det må vi innrette oss etter. Men jeg er sikker på at Chris har lært av det.

– Vi viste karakter. Vi har kvalitetsspillere i mange posisjoner, og jeg følte vi var det beste laget i store deler av kampen. Etter pause var kanskje de det beste laget – men etter scoringen tok vi styringen. Det er vanskelig å håndtere et slikt tap.

Powered by Labrador CMS